Reviews

 
Rated 5,0 out of 5
23 december 2018

De gepersonaliseerde trainingsschema’s die Kevin elke twee maanden voor mij maakt passen perfect bij mijn trainingsbehoeften. Hierdoor blijft het trainen niet alleen veel leuker maar zijn de resultaten ook stukken beter dan toen ik mijn eigen schema’s maakte.

We gaan lekker door!

Gijs Mulder
Rated 5,0 out of 5
23 december 2018

Vorig jaar besloten om de trainingschema’s van Instant Fit te gebruiken voor krachttrainingen. Sindsdien krijg ik elke 6-10 weken een nieuw schema samengesteld naar mijn eigen wensen en doelen.

Het handigste vind ik dat de schema’s welke Kevin voor mij maakt zijn aangepast naar mijn behoeften. Zo train ik in de wintermaanden meer op massa en kracht en net voor de zomer op het droger worden. Kevin past hierop de schema’s aan en geeft nog extra tips&tricks voor het behalen van mijn doelen.

Al met al heb ik in het laatste jaar veel meer vooruitgang geboekt dan de 2 jaar ervoor waarin ik zelf mijn schema’s samenstelde. Ik zou het iedereen kunnen aanraden om het een keer te proberen. Het resultaat zal je niet tegenvallen.

Marc van Appeldoorn
Rated 5,0 out of 5
23 december 2018

Normaal ben ik niet zo van de recensies. Heb weleens het idee dat het gestuurd wordt. Vandaar. In januari begonnen bij deze sportschool. Reden: een teruglopende conditie en gewichtstoename.

De 1e 4 maanden veel kracht en conditietraining gedaan, 2 maal per week. Uiteindelijk -7kg en -8cm buikomvang. Tevens blaas ik nu 800 ml lucht meer uit. Dit bij longfunctieonderzoek ivm COPD. Mocht u echt wat aan uw conditie willen doen, dan beveel ik u instant fit aan.

Gerard Schilperoort

Tevens fysiotherapeut

Aangepaste training bij klachten

Online begeleiding

Handige apps voor training en voeding

0636099879

Bel, app of mail voor een gratis afspraak!