Reviews

 

Rated 5 out of 5
23 december 2018

Vorig jaar besloten om de trainingschema’s van Instant Fit te gebruiken voor krachttrainingen. Sindsdien krijg ik elke 6-10 weken een nieuw schema samengesteld naar mijn eigen wensen en doelen.
Het handigste vind ik dat de schema’s welke Kevin voor mij maakt zijn aangepast naar mijn behoeften. Zo train ik in de wintermaanden meer op massa en kracht en net voor de zomer op het droger worden. Kevin past hierop de schema’s aan en geeft nog extra tips&tricks voor het behalen van mijn doelen.
Al met al heb ik in het laatste jaar veel meer vooruitgang geboekt dan de 2 jaar ervoor waarin ik zelf mijn schema’s samenstelde. Ik zou het iedereen kunnen aanraden om het een keer te proberen. Het resultaat zal je niet tegenvallen.

Marc van Appeldoorn
Rated 5 out of 5
23 december 2018

Normaal ben ik niet zo van de recensies. Heb weleens het idee dat het gestuurd wordt. Vandaar. In januari begonnen bij deze sportschool. Reden: een teruglopende conditie en gewichtstoename.
De 1e 4 maanden veel kracht en conditietraining gedaan, 2 maal per week. Uiteindelijk -7kg en -8cm buikomvang. Tevens blaas ik nu 800 ml lucht meer uit. Dit bij longfunctieonderzoek ivm COPD. Mocht u echt wat aan uw conditie willen doen, dan beveel ik u instant fit aan.

Gerard Schilperoort
Rated 5 out of 5
1 december 2018

Echt een aanrader om bij Kevin personal training te doen. Telkens weer een andere manier van workout. Goede begeleiding en juiste aanmoediging tijdens de workout. Elke keer weer net iets verder gaan dan je zelf zou doen. Kevin weet je op de juiste manier te motiveren en geïnteresseerd te houden. Ook de trainingen die hij tussendoor aanraad te doen verzorgt hij de juiste schema’s voor. Ik ben 11 maanden 2 x in de week met Kevin bezig geweest. En een heel mooi resultaat behaald.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding! Kevin, Bedankt!

Teun van der Laan

Tevens fysiotherapeut

Aangepaste training bij klachten

Online begeleiding

Handige apps voor training en voeding

0636099879

Bel, app of mail voor een gratis afspraak!