Lifestyle coaching

 

Met leefstijl coaching blijvende verandering

Of je nu overgewicht, lichamelijke klachten of een futloos gevoel hebt. Verandering vraagt vaak een bredere aanpak dan enkel een trainingsprogramma afwerken. Stress, slaapritme en bepaalde gewoontes zijn tevens van grote invloed. Als lifestyle coach zullen we samen gaan bekijken en ontdekken waar de valkuilen zitten om ze vervolgens te kunnen overwinnen. Je zult zien dat je straks vanzelf andere bewustere keuzes gaat maken. Door meer zelfkennis zul je jarenlange hardnekkige gewoontes doorbreken, gezond eten lekker gaan vinden en bewegen weer leuk gaan vinden. Zit je even in een fase waarin je minder gemotiveerd bent? Dan ben ik er als personal trainer en leefstijl coach om jou weer te motiveren!

lifestyle coaching
lifestyle coaching

Deskundig voedingsadvies op maat

Bij een gezond lichaam hoort naast beweging natuurlijk ook een gezonde voeding. Bij Instant Fit in Maassluis krijg je daarom ook deskundig voedingsadvies op maat. Wil je graag een blijvend gezond gewicht of spiermassa opbouwen? Dan is het belangrijk om naast de trainingen de juiste voeding te nemen. Gezond eten kan wel degelijk lekker zijn en je hebt ruime keuze om dit af te stemmen op jouw smaak. Geen vast dieet, maar het creëren van een gezond voedingspatroon met gevarieerd eten.

R

Je zult merken dat je door de combinatie van beweging en de juiste voeding meer energie krijgt.

 

Gecombineerde leefstijl interventie

lifestyle coaching

COOL (Coaching op Leefstijl)

Het programma is een interventie gericht op het stapsgewijs verbeteren van de algehele leefstijl van mensen die als doel hebben blijvend gewicht te verliezen. Hierin zal onder andere aandacht worden besteed aan voeding, beweging, slaap, stress, ontspanning en planning.

Dit wordt door ons aangeboden in Rockanje bij Fysiotherapie Rockanje en zal uitsluitend daar gaan plaatsvinden.

Met het programma wordt u 2 jaar lang begeleid door onze leefstijlcoach. Het programma is verdeeld in twee onderdelen. Er wordt gestart met een basisprogramma van 8 maanden, gevolgd door een onderhoudsprogramma van 16 maanden. Het gehele programma bestaat uit 16 groepsbijeenkomsten en 8 individuele gesprekken waaronder een intake en eindgesprek. In de groepsbijeenkomsten worden verschillende leefstijl gerelateerde onderwerpen behandeld.

U kunt deelnemen aan het programma wanneer u een doorverwijzing heeft van de huisarts en aan de volgende toelatingscriteria voldoet:

  • Leeftijd 18 jaar of ouder en
  • Overgewicht (BMI 25-30) en met (matig) verhoogd risico op cardiovasculaire aandoeningen en/of diabetes mellitus type 2 en/of andere co-morbiditeiten (artrose en/of slaapapneu) of
  • Obesitas (BMI groter dan 30)

Het traject wordt vergoed vanuit uw basisverzekering en gaat niet van het eigen risico af. Wanneer u gaat deelnemen betekent dit dat u gemotiveerd bent om het volledige traject van twee jaar te doorlopen. Tijdens de intake wordt hierover gesproken en wordt er samen met u besloten of u kunt gaan deelnemen.

Tevens fysiotherapeut

Aangepaste training bij klachten

Online begeleiding

Handige apps voor training en voeding

0636099879

Bel, app of mail voor een gratis afspraak!

Wil je graag wat meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Veel klanten uit de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en het Westland vonden hun weg al naar ons toe!

=

Instant Fit

KvK: 65529782

0636099879

Wil je meer weten? Neem gerust contact op

info@instantfit.nl

Stuur een bericht

Wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.