Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Instant Fit

Mijn interesse in het optimaliseren van lichamelijk bewegen en diens gezondheid is door mijn sportverleden tot stand gekomen. Inmiddels werk ik al een aantal jaren als fysiotherapeut en personal trainer. Bij bepaalde klachten probeer ik als leefstijlcoach zo veel mogelijk het complete plaatje in diens leefpatroon te bekijken. Een vaak onderschat iets waar ik dan ook graag met mijn cliënten voldoende aandacht aan besteed. Op deze manier wil ik mensen iets kunnen bijbrengen en deze zo goed mogelijk kunnen ondersteunen in hun herstel.

Mogelijkheden:

Fysiotherapie  –  Combineerde leefstijl interventie  –  Oefentherapie en training  –  Revalidatie bij sportblessures  –  Medical taping  –  Echografie

Contractvrije fysiotherapie

Instant Fit werkt zonder contracten met zorgverzekeraars. Omdat ik niet hoef te voldoen aan alle hoge eisen van de zorgverzekeraars, zijn er voor mij als fysiotherapeut minder beperkingen en kan ik mij volledig richten op de klant. Dit geeft de mogelijkheid om zonder tussenkomst van de zorgverzekeraar samen met u te bepalen hoe de behandeling er uit gaat zien. Oftewel, kwalitatieve zorg op maat!

Wat betekent dit voor u?

U krijgt van ons de factuur welke u zelf dient te voldoen. De factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Dit is tegenwoordig eenvoudig online te doen of via de app van uw zorgverzekeraar. Indien u aanvullend verzekerd bent zal deze de behandeling geheel of grotendeels vergoeden.

 

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!

lifestyle coaching

Wil je graag meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Veel klanten uit de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en het Westland vonden hun weg al naar ons toe!

=

Instant Fit

KvK: 65529782

0636099879

Altijd telefonisch bereikbaar!

info@instantfit.nl

Stuur ons een email voor uw vragen

Wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.