Over Kevin

Kevin ten Hoeve

Een rijk sportverleden

 

Op mijn vierde begon ik al met judo. Iets wat ik op dit moment nog steeds op hoog niveau beoefen. Zo pakte ik in 2018 brons op het NK in de klasse tot 100kg. Ook heb ik nog een aantal jaren binnen defensie gewerkt en was ik als militair atleet actief op internationaal niveau. Zo ben ik vijfvoudig nationaal kampioen en behaalde ik mijn hoogtepunt in 2018, wanneer ik 3e van de wereld werd op het WK voor militairen in Brazilië. Mede door deze resultaten werd ik dat jaar uitgeroepen tot sportman van Maassluis.

Naast het judo heb ik nog meer op sportgebied gedaan. Krachttraining, circuittraining en hardlooptraining doe ik tot op heden al 15 jaar ter ondersteuning aan mijn sport. Tevens heb ik nog een aantal jaar aan crossfit en powerlifting gedaan. Iets wat ik ook nog steeds toepas in mijn trainingen. In 2013 heb ik de marathon (42,2km) van Rotterdam van mijn bucketlist mogen afstrepen en sinds kort ben ik begonnen met Mixed Martial Arts.

Door mijn sportverleden ben ik als trainer/coach uiterst gedreven en weet ik wat er op fysiek en mentaal vlak voor nodig is om resultaten te bereiken. Vanwege de wedstrijdsport heb ik mezelf vanaf jonge leeftijd verdiept in training en voeding, om vervolgens de opleiding tot fysiotherapeut te doen en zodoende nog meer kennis te krijgen over de beweging van het menselijk lichaam. Naas mijn werkzaamheden als personal trainer ben ik ook nog parttime werkzaam als fysiotherapeut. Ik heb mezelf de laatste jaren tevens verdiept in de relatie tussen mindset, fysieke prestaties en mentale gezondheid. Op dit gebied heb ik veel geleerd tijdens een programma wat ik heb gevolgd in een Boeddhistisch klooster in Nepal. Tevens heb ik hiervoor de cursus Life Coaching gedaan.

Personal training en lifestyle coaching

 

Met Instant Fit help ik gemotiveerde mensen hun fysieke en mentale toestand te verbeteren. Met mijn ervaring als fysiotherapeut, topsporter en trainer/coach kan ik mijn clienten begeleiden op het gebied van training, voeding en mindset. Zodoende hoop ik een aanpassing in zijn of haar levensstijl te creëren. Een vernieuwde levensstijl is vaak noodzakelijk om het behaalde resultaat te behouden. Als fysiotherapeut kan ik mijn clienten ook uitstekend begeleiden wanneer zij bepaalde lichamelijke klachten of blessures hebben. Mijn aanpak is altijd doelgericht en evidence-based, maar tevens op basis van eigen ervaringen. Uiteindelijk is het resultaat natuurlijk de ultieme beloning!

personal trainer maassluis

Zoek jij een goed onderlegde personal trainer in regio Maassluis?

Bel, app of mail ons dan snel!

Vanuit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en het Westland zijn wij uitstekend bereikbaar. Boek vandaag nog een gratis intake voor personal training!

Tevens fysiotherapeut

Aangepaste training bij klachten

Online begeleiding

Handige apps voor training en voeding

0636099879

Bel, app of mail voor een gratis afspraak!


Zoek jij een personal trainer in regio Maassluis?

Vanuit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en het Westland zijn wij uitstekend bereikbaar. Boek vandaag nog een gratis intake voor personal training!

=

Instant Fit

KvK: 65529782

0636099879

Wil je meer weten? Neem gerust contact op

info@instant.nl

Stuur een bericht

Wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.